Saturday, March 28, 2009

U'VE BEEN T.A.G.G.E.D!


بسم الله الرحمن الرحيم
Salam Perjuangan

*Kak irah bernasib baik kerana saya punya masa yang banyak untuk menjawab tag ini!*
*sorry semalam dah tido ym pun tak off*
*jadi CIKGU sungguh meletihkan*
*ok*



Kak irah yang cumey telah mengetag diri ini dengan tiga tag sekaligus! -mean oh-

Tag Pertama

1. Post 1 gambar yg penah anda drive?


Dua2 pun pernah drive *grinned*


2. Berapa kelajuan yg pernah anda pandu?

Normal -- 80-90km/j

Paling lembab -- 30km/j [dlm kampung]

paling best -- 140km/j


3. Kenapa bawak laju2?

Sebab dia best.......................

"kalau nak mati cepat, naik la motor dgn muna"

quote dari se-seorang


4. Pernah kena saman?

kompaun pernah...saman belum lagi...

huhuhu


Tag Kedua

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

And the picture goes to :


oh gambar ni

*suka!!*

Barisan Ajk Ihya' Ramadhan 2008.

Aku sebagai s/u Keceriaan dan Kebersihan diketuai oleh Azhari the Katik n dibantu oleh Sue.

Gambar ni x dipublish di mana-mana demi menjaga kemachoan dan kualiti sebagai senior.

namun.

Soory weh.Gambar ni yg kena, aku nak buat mcm mana.

*mode--gaya bebas*

Perhatikan gaya masing2.

Memang korang ada style.

*kilik untuk lebih besar*


Tag Ketiga

Peraturan:

ouh.sungguh terharu

1) Copy image kat atas ni

done!!

2)Tulis sebarang komen tentang penghantar ini.

kak irah aka niqsabariah

tak banyak yang boleh diceritakan memandangkan beliau nak berahsia dengan saya. takpe kak irah takpe.nnti org tuntut jugak crite.hehe.seorang yang sweet but very passionate.study di somewhere yg dia tak nak bagi tau saya.*either UKM or UIA* mek dari kelate.kenal thru blog dan insya allah jika berkesempatan sapa tahu kita akan berjumpa kat kuala mu!! huhu.aktif dan giat dalam kembara dakwah orang asli.*bestnyer*.kesimpulannya. kak irah best. okeh. *nak cekelat* :)


3) Send kat mana-mana bloggers yang kamu suka.

1) Azie The Emo Teacher

2) Awy Roslan

3) Nana ke?

4) Melle yang tengah luv in the air tuh :)

5) Zarepan Qabiran. Tuh pon kalau ada tenet.


Anda berlima diwajibkan menjawab ketiga tiga tag ini.

Jika tidak, ana pancung semua nya!

Muhahaha.









4 dah komen wuu~:

nana on 3:11 PM said...

ak tidak mampu menjawabnye muna..

niqsabariah on 8:20 PM said...

ahaaii~! passionate?
ihik...agak lah kot =p

biduk lalu kiambang bertaut =p

Zarpeno on 12:19 AM said...

Saya sudah menjawab soalan2 tersebut wahai si gadis anggun

Muna 'Izzah on 12:39 AM said...

bagus zarep.
terima lah serangkap pantun dari daku.
2,3 kuda berlari,
len kali boleh tag lagi

:)

 

A.L-'I.Z.Z.A.H Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
and web hosting